Tandprotese – bevar tyggeevnen og et naturligt udseende

Der er i dag mere end 1,2 millioner mennesker i Danmark, som har en tandprotese. Der kan være mange forskellige årsager til, at man har brug for en aftagelig eller fastsiddende tandprotese. Det kan f.eks. skyldes sygdom, paradentose eller uheld. Man kan være uheldig at miste én, flere eller måske alle sine naturlige tænder, og det er vigtigt for både helbred og livskvalitet at bevare tyggeevnen og et naturligt udseende.

Derfor har vi specialiseret os i tandproteser, så vi kan hjælpe dem, der har mistet deres tænder eller som af andre årsager har behov for en protese. Vores tandklinik er beliggende i Middelfart, men den er let tilgængelig, uanset om du kommer fra Assens, Fredericia eller Nordfyns kommune.

Vælg mellem flere forskellige proteser

Der findes mange forskellige tandproteser alt afhængigt af, hvilket behov du har. Vi kan bl.a. tilbyde:

Vedligeholdelse af en tandprotese og regelmæssigt eftersyn

Din tandprotese bør børstes grundigt både morgen og aften med en særlig protesetandbørste og et specielt rensemiddel til protesen. Du kan også anvende opvaskemiddel eller almindelig sæbe. Du må dog ikke benytte almindelig tandpasta, da det stort set altid indeholder et slibemiddel, som kan ødelægge protesen.

Husk også at børste både gummer og gane med en almindelig, blød tandbørste for at stimulere blodcirkulationen i munden. Ved delproteser er det ligeledes vigtigt at holde både tænder og bøjler rene, så du undgår caries i bøjletanden. Din tandprotese bør desuden efterses en gang om året ligesom naturlige tænder.​

Hvad koster en tandprotese?

Prisen afhænger bl.a. af, hvilken protese du har behov for. Du kan opnå et kommunalt tilskud til behandlingen, hvis du er pensionist og ikke har en formue på mere end kr. 99.200,-. Tilskuddet dækker op til 85 % af prisen.

Kontakt os og hør mere eller book tid til en konsultation

Har du spørgsmål om vores behandling, priser eller lignende, eller ønsker du at booke en tid til en konsultation hos os, kan vi kontaktes på telefon 6441 2626 eller e-mail lisealfi@mail.dk

Kontakt tandklinikken

Har du spørgsmål, ris eller ros, eller ønsker du at bestille en tid? Kontakt os herunder.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Klinikken

Vi ligger placeret i Middelfart Midtpunkt sammen med en del andre behandlere.

Kig ind på klinikken hvis du har spørgsmål angående tandproteser. Vi er uddannede specialister.

Ring til klinikken i dag!​

​6441 2626

Middelfart afdeling

Telefon: 6441 2626

Middelfart Midtpunkt

Jernbanegade 75-77, Dør 10, 5500 Middelfart

Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 15.00​

Fredag:

08.00 - 15.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 15.00​

Eller efter aftale.​​

​CVR: 18736403

Klinisk Tandtekniker Lise Alfi