Et nyt tandimplantat - tryklåsprotese

Nye tænder giver livsglæde

Har du mistet en, flere eller måske alle dine tænder? Har du nogle løse tænder? Så kan vi hjælpe dig med at finde frem til det helt rette tandimplantat ud fra dine ønsker og behov. Har du problemer med at fastholde en almindelig protese, eller ønsker du at forbedre din nuværende proteses fastgørelse, så kan vi i stedet for anvende en såkaldt tryklåsprotese.

Vores tandklinik er beliggende centralt i Middelfart, hvor vi tager imod patienter fra blandt andet Fredericia, Assens og hele Nordfyns kommune. Klinikken er handicapvenlig og dejligt lyst indrettet.

Undgå løse tænder - hvad er en tryklåsprotese?

En tryklåsprotese sættes fast til implantater (skruer), der er blevet indopereret/fastgjort i kæbeknoglen, og du kan dermed undgå, at din tandprotese river sig løs. Derfor er denne løsning rigtig god, så man undgår at få en eller flere løse tænder. Har du en tandprotese, som ikke sidder helt korrekt fast, kan den give sår, ømhed, eller du kan have problemer med at tygge din mad. Derfor er det også vigtigt at kyndigt personale varetager opgaven, når der skal indsættes et tandimplantat.

Vi oplever også, at der er mange patienter, der har svært ved at tilpasse sig den eller de nye tænder, eller som er bekymrede for, om protesen river sig løs, når de er ude blandt andre mennesker, og dette kan netop undgås med en tryklåsprotese.

Hvad koster et tandimplantat?

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris på din tryklåsprotese, eller hvis du kunne tænke dig at høre om mulighederne for at opnå tilskud. Pensionister med en formue på maksimalt kr. 99.200, - har nemlig mulighed for at få tilskud til deres behandling, hvis kommunen vurderer, at den er nødvendig for dem. Der er tale om et såkaldt helbredstillæg, som dækker op mod 85 % af behandlingsprisen.

Bestil tid til en konsultation hos os

Ønsker du at bestille tid til en konsultation hos fordi du kunne være interesseret i et tandimplantat eller anden behandling, ​kan du med fordel ringe til os på telefon 6441 2626. Har du nogle spørgsmål, kan du også skrive til vores e-mail lisealfi@mail.dk.​ Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dine nye tænder.

Kontakt tandklinikken

Har du spørgsmål, ris eller ros, eller ønsker du at bestille en tid? Kontakt os herunder.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Klinikken

Vi ligger placeret i Middelfart Midtpunkt sammen med en del andre behandlere.

Kig ind på klinikken hvis du har spørgsmål angående tandproteser. Vi er uddannede specialister.

Ring til klinikken i dag!​

​6441 2626

Middelfart afdeling

Telefon: 6441 2626

Middelfart Midtpunkt

Jernbanegade 75-77, Dør 10, 5500 Middelfart

Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 15.00​

Fredag:

08.00 - 15.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 15.00​

Eller efter aftale.​​

​CVR: 18736403

Klinisk Tandtekniker Lise Alfi