​Bideskinne specialfremstilles

For dig der skærer tænder eller bider hårdt sammen om natten

Skærer du tænder, når du sover, eller har du en tendens til at bide meget hårdt sammen? Vågner du ofte op med hovedpine eller spændinger i kæbe eller nakke? Så kan en bideskinne formentlig være den rette løsning for dig.

Hos Klinisk Tandtekniker Lise Alfi kan vi specialfremstille en bideskinne til dig, der passer til dit tandsæt. Vi har flere lokale afdelinger fordelt på Fyn, og vi henvender os derfor i høj grad til patienter i og omkring Fredericia, Middelfart, Børkop og Assens, men alle er naturligvis velkomne hos os.

Vi specialfremstiller en bideskinne efter dit tandsæt

Hvis du har brug for at sove med en bideskinne om natten, så er det vigtigt, at du får specialfremstillet en skinne, der passer til dit tandsæt. På den måde undgår du at slide unødvendigt på dine tænder, og du kan samtidig også være tryg ved, at bideskinnen sidder godt fast i munden, når du sover.

Når du sover med en bideskinne, vil du fortsat skære tænder eller bide hårdt sammen. Forskellen vil dog være, at du beskytter dine tænder, og at du samtidig undgår de smerter og gener, der er forbundet hermed.

Vi kan fremstille en bideskinne i enten blød eller hård plast. Den bløde skinne er oftest velegnet til dig, der bider tænderne hårdt sammen, hvorimod den hårde skinne som regel vil være den bedste løsning til dig, der skærer tænder.

Hvad koster en bideskinne?

Vores priser på fremstilling af en ny bideskinne afhænger af dine individuelle behov, og om du har brug for en bideskinne i hård eller blød plast. Du er derfor velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at få beregnet en billig pris på lige netop den løsning, der matcher dine behov.

Kontakt tandklinikken

Har du spørgsmål, ris eller ros, eller ønsker du at bestille en tid? Kontakt os herunder.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Klinikken

Vi ligger placeret i Middelfart Midtpunkt sammen med en del andre behandlere.

Kig ind på klinikken hvis du har spørgsmål angående tandproteser. Vi er uddannede specialister.

Ring til klinikken i dag!​

​6441 2626

Middelfart afdeling

Telefon: 6441 2626

Middelfart Midtpunkt

Jernbanegade 75-77, Dør 10, 5500 Middelfart

Mandag:​

08.00 - 17.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Onsdag:

08.00 - 17.00​

Torsdag:

08.00 - 15.00​

Fredag:

08.00 - 15.00​

Tirsdag:

08.00 - 16.00​

Torsdag:

08.00 - 15.00​

Eller efter aftale.​​

​CVR: 18736403

Klinisk Tandtekniker Lise Alfi