information

kvalitet
 
Ordet kvalitet er et stort ord... og i forbindelse med tandprotetisk arbejde kan det bruges om materialerne, pasformen og funktionen. Her på klinikken bruger vi altid de bedste materialer, men kvaliteten i en tandprotese ligger først og fremmest i selve håndværket. Vi som tandteknikere er specialister i at fremstille alle former for tandproteser.
 
garanti & service
 
Jeg yder selvfølgelig den lovmæssige 2-årige garanti på mit arbejde. Men derudover yder jeg også en udstrakt service overfor min kunder, hvis der er problemer med tandprotesen. Jeg går meget langt for, at du er tilfreds med mit arbejde, men det er altid en god ide at komme til det årlige eftersyn, så jeg kan opdage evt. forandringer, der på sigt kan skade tandprotesen.
 
tilskud
 
Kommunerne yder fortsat et tillæg til pensionister, hvis formue ikke overstiger kr. 87.900,- Et bevilget helbredstillæg kan bruges til egne udgifter til tandprotese, hvis kommunen vurderer at behandlingen er nødvendig. Helbredstillægget dækker op til 85% af prisen, uanset hvilken kommune du bor i. Det er vigtigt at søge om helbredstillægget inden behandlingen påbegyndes.
 
vedligehold
 
En tandprotese skal børstes grundigt morgen og aften med en protesetandbørste og et specielt proteserensemiddel, der ikke skader protesen. Det kan også være alm. sæbe eller opvaskemiddel.

Det er meget vigtigt at man ikke benytter en alm. tandpasta, da den næsten altid indeholder et slibemiddel.

Børst også gummer og gane med en blød tandbørste for at stimulere blodcirkulationen.

Har man delprotese, er det vigtigt at bøjler og tænder holdes rene, så man undgår caries i bøjletanden.
 
eftersyn
 
Tandproteser skal efterses en gang om året lige som naturlige tænder, da protesen
ikke kan tilpasse sig de aldersbetingede forandringer. Det kan gå ud over tyggeevnen og udseendet.

Lise Alfi | CVR: 18736403 | Jernbanegade 75-77, dÝr 10, 5500 Middelfart  | Tlf.: 64412626 | lisealfi@mail.dk